TABLE-MAGIC door goochelaar Michel Beugelsdijk

Table-magic van goochelaar Michel Beugelsdijk kunt u verrijken met een zijn zangtalent!

Het enthousiasme straalt er af, de humor speelt een grote rol en het entertainment is optimaal. Dit krijgt u werkelijk te zien als u de table-magic van goochelaar Michel Beugelsdijk boekt. Deze top magician is vingervlug, heeft een goede babbel en weet tijdens zijn table-magic ook als professioneel zakkenroller aan de slag te gaan bij de gasten. Het zal leiden tot hilarisch leuke momenten als een van de toeschouwers zijn horloge, portefeuille of andere waardevolle bezittingen “kwijt” is geraakt. Het werkt de lachers op zijn hand. als goochelaar Michel Beugelsdijk een paar van de gasten sportief bij de neus neemt.

Deze topartiest krijgt lovende reacties van al onze opdrachtgevers. Hij is een erg graag geziene tafelgoochelaar aan iedere tafel, op elk evenement. Eventueel bestaat de mogelijkheid, om tijdens dit sterke staaltje vermaak een boodschap over te brengen aan uw gasten. Of wellicht een product introduceren op deze magische manier, is ook iets wat goochelaar Michel Beugelsdijk heel goed kan.

Aangezien deze magician naast tafelgoochelaar ook nog eens zanger en entertainer is, bestaat de mogelijkheid om voor een wat kleinere gezelschap een Magic Dinner te verzorgen. Hierbij zal Michel Beugelsdijk dan een combinatie van table-Magic, een stukje centraal en één of meerdere intermezzo’s met zang op uw event verzorgen.

Maar ook voor tafelgoochelen in combinatie met zakkenrollen is goochelaar Michel Beugelsdijk heel goed inzetbaar tijdens uw event. Hij weet uw gasten op de juiste manier op het verkeerde been te zetten. Waardoor ze nog lang over zijn entertainment na zullen praten.

Mocht u vragen over table-magic of de andere magische mogelijkheden van rasentertainer en prof-goochelaar Michel Beugelsdijk hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Naast table-magic verzorgt goochelaar Michel Beugelsdijk ook:

,
Vorig bericht
PRESENTATIE door goochelaar en entertainer Martijn Martell
Volgend bericht
BALLOONING door ballonartiest Michel Beugelsdijk

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Roy Versteegen, bestuurslid
  24 januari 2017 3:42 pm

  Register Ergonomen Nederland:
  “Het optreden van Michel was geweldig. Hij voelde de sfeer goed aan, en wist gelijk het ijs te breken. Ons symposium had daardoor een prima start. Men voelde zich op zijn/haar gemak vanwege de prettige sfeer die mede door het optreden van Michel ontstond. Een aanrader dus!”

  Beantwoorden
 • Burgemeester Rotterdam Opstelten over Michel:
  “Ongelooflijk hoe deze jongeman mijn horloge in een oogwenk heeft ontvreemd. Heel knap gedaan”

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu