WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Michel Beugelsdijk

Wilt u weten of u over magisch talent beschikt? Dan is de workshop goochelen van goochelaar Michel Beugelsdijk misschien iets voor u?

Had u vroeger ook een fascinatie voor goochelaars en goocheltrucs maar kon u maar steeds niet achter de geheimen komen? Of bent u op zoek naar een bijzonder familieuitje, een personeelsevent of een teambuildingactiviteit waarbij magie een grote rol mag spelen? Dan is de workshop goochelen van goochelaar Michel Beugelsdijk zeker iets voor u en uw gezelschap.

Michel is één van de beter bekende en ervaren goochelaars van Nederland, Hij neemt u en uw gasten heel graag mee in zijn wereld van magie en illusie. In een enerverende gezellige workshop goochelen zal hij u een aan tal tips en tricks verklappen, waarbij u achter de geheimen van een goochelaar kunt komen. Zullen zich tussen u gezelschap ook Hans Klok talenten schuilen? Of wie weet ontpopt uw salesmanager zich wel als een Uri Geller tijdens deze leuke en leerzame workshop.

Iedereen kan leren goochelen…klein en groot, jong en oud!

Deze workshop goochelen is dus ook geschikt voor alle leeftijden. Iedereen in elke leeftijdscategorie zal geboeid en vol enthousiasme deze workshop beleven! Achter geheimen komen van grote illusionisten en bekende goochelaars is natuurlijk ook heel erg leuk. Goochelaar Michel Beugelsdijk legt de basis beginselen haarfijn ui, zodat u thuis, tussen de schuifdeuren, als een eigen performance kunt geven. Uw toeschouwers zullen verbaasd zijn wat u heeft geleerd!

Mocht u zakelijk een boodschap over willen brengen of een product in deze workshop onder de aandacht brengen, dan is alles vooraf bespreekbaar.
Deze workshop is op elke gewenste locatie in te zetten. Indien u wenst dat wij op zoek gaan naar een locatie, dan is dat ook mogelijk.

Leer met veel humor goochelen van een professionele goochelaar! Boek een workshop goochelen van Michel Beugelsdijk!

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Michel Beugelsdijk ook:

,
Vorig bericht
KINDERSHOW door goochelaar Michel Beugelsdijk
Volgend bericht
CLOWN NONI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu