KINDERSHOW door goochelaar Michel Beugelsdijk

De kindershow van goochelaar Michel Beugelsdijk is een daverend spektakel!

In een verrassend leuke kinderact van Michel Beugelsdijk komen de jeugdige kijkers werkelijk niets te kort. Spannende goocheltrucs, ijzersterke grappen, spetterende meezingers en flitsende ballonfiguren. Dat zijn de opvallende kenmerken aan deze show. Deze interactieve kindershow van goochelaar Michel Beugelsdijk is een fantastische belevenis. Zowel voor de kinderen als voor de ouders en begeleiders.

Zoek dekking, want de lachsalvo’s vliegen u om de oren!

Kindergoochelaar Michel Beugelsdijk is een super enthousiaste, mega grappige en bovenal ervaren kinderentertainer. Hij wordt niet voor niets gevraagd voor veel evenementen, festivals en bijeenkomsten. Michel weet werkelijk iedereen te vermaken met zijn kindershow. Van het begin tot het eind zullen alle toeschouwers geboeid op het puntje van hun stoel zitten.

Jong en oud, groot en klein Michel laat iedereen een fan van hem zijn!

De show biedt veel interactie bij zijn goocheltrucs en meezingers. Er mogen zelfs een aantal kinderen in de show assisteren en als beloning voor hun magische bijdrage zal goochelaar Michel Beugelsdijk nog een mooie balloncreatie voor hun maken.

Goochelen, zingen, lachen en ballonnen….de juiste combinatie voor een geweldige act. Michel heeft inmiddels jarenlang ervaring op het gebied van kinderentertainment en weet als geen ander hoe hij kinderen op de beste manier kan vermaken. Een kinderfeest, bruiloft, bedrijfsevent, opening, festival of een evenement in een winkelcentrum. Het is zo gek niet te bedenken maar op elk evenement zal de daverende kindershow van goochelaar Michel Beugeldijk feestelijk bijdragen aan de bijeenkomst. DE perfect gedoseerde interactie met zijn publiek zorgt ervoor dat deze show gegarandeerd een succes is.

Voor een kindershow hoeft u echt niet meer verder te zoeken, deze show van Michel is waarschijnlijk de show die u zoekt!
50 minuten kinderspektakel, geschikt voor kinderen van 0 tot 88 jaar…

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Michel Beugelsdijk ook:

,
Vorig bericht
PRESENTATIE door goochelaar Michel Beugelsdijk
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Michel Beugelsdijk

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Frank Dekkers, British Airways BENELUX
    24 januari 2017 6:37 pm

    “Graag willen we je bedanken voor je entertainment tijdens ons Executive Club event. Dankzij jouw creatieve en interactieve inzet is het mede een succes geworden. Ouders konden even onderuit zakken zonder zich zorgen te maken over de kids. Is er een gelegenheid dan zal ik je bedrijf/jou zeker aanraden”

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu