BEURSMAGIC door Louis Baerts

– Uw relaties bezig houden met beursmagic als intermezzo of als “ijsbreker”?
– Bezoekers uw beursstand in halen waarna uw medewerkers het overnemen?
– Bezoekers vermaken en zo uw producten onder de aandacht brengen?
– Uw stand traffic bezorgen tussen alle andere stands in?

Al vele jaren is goochelaar Louis Baerts voor beursmagic een veelgevraagd entertainer op beurzen in binnen- en buitenland. Goochelaar Louis Baerts presenteert zijn acts in het Nederlands, Engels of Duits.
Louis Baerts zal de bezoekers van uw beursstand, open dag of productpresentatie “vasthouden” en verbazen met magie. Maar tevens zal hij de aandacht voor zowel uw stand als de producten doen stijgen. Door uw producten te verwerken en te combineren met de magie zal er bij de bezoekers een veel hogere attentiewaarde aan de producten of de bedrijfsnaam (blijven) hangen. Ook aanstekers, kaarten met uw eigen bedrukking of zelfs “eigen” bankbiljetten worden aan uw klanten betoverend aangeboden waardoor ze zeker niet in de prullenbak zullen verdwijnen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om tijdens beursmagic van Louis Baerts gebruik te maken van onze Magic Merchandise. Hiervoor kijken en bespreken wij samen met u wat de best passende truc. Deze kunt u natuurlijk  als aandenken aan een bezoek aan uw stand meegeven aan de bezoekers. Deze trucs kunnen daarbij customized / gepersonaliseerd worden zoals u dat zelf wenst. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij Dutch Magic.

Naast Beursmagic verzorgt goochelaar Louis Baerts ook:

Wilt u meer informatie van Louis Baerts?
reCAPTCHA is required.
,
Vorig bericht
WORKSHOP BALLOONING door Louis Baerts
Volgend bericht
BUSINESS MAGIC door Louis Baerts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu