KINDERSHOW door goochelaar Louis Baerts

Kindershow FUN&GAMES Magic Show

Een wervelende en magische kindershow. Eigenlijk geschikt voor de hele familie. Hier mogen de kinderen in de zaal niet alleen mee doen, raden en roepen. Maar sommige kinderen worden zelf op het podium gevraagd door de goochelaar. Op het podium krijgen zij de mogelijkheid om hun kunsten te vertonen tijdens de kindershow. Als beloning heeft kindergoochelaar Louis Baerts een zeer speciale balloncreatie voor deze kids.

Deze leuke kindershow zit boordevol fun & games. Als rode draad loopt het eindspel door het programma. Hierbij kan iedereen prijzen winnen. Tijdens de show komen er steeds meer prijzen tevoorschijn. Om deze tenslotte aan het einde te uit te delen aan de deelnemers van het eindspel.

Een hele gezellige kindershow waarbij de ouders natuurlijk ook een beetje mee mogen doen.

Goochelaar Louis Baerts maakt de prijzen tijdens de show helemaal zelf. Op muziek worden van diverse ballonnen complete kunstwerkjes gecreëerd. Een konijn met tanden en een oranje wortel, een hele stoere beer op een motor. Of een palmboom compleet met bananen en een hippe zonnebril. Die kunstwerken wil iedereen wel winnen! Het speciale eindspel is leuk voor het gehele publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan mee te doen. Louis Baerts laat iedereen voldaan en enthousiast achter. Goochelaar Louis Baerts is overigens bekroond met vele prijzen.

Deze kindershow kan als een act van 60 minuten of 2 x 45 minuten geboekt worden en is geschikt voor allerlei gelegenheden. Van braderie tot in een winkelcentrum en van campingmiddag tot kinder(buurt)feest. Deze show wordt gebracht met decor, geluidsinstallatie (tot 200 personen) en aankleding van het podium.

Tijdens Sinterklaas, Kerst en Pasen, zal goochelaar Louis Baerts de show aanpassen. Ook bestaat de mogelijkheid om deze kindershow in een bepaald thema uit te voeren. Goochelaar Louis Baerts bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn als u bepaalde wensen heeft.

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Louis Baerts ook:

Vorig bericht
PODIUMACT door Louis Baerts
Volgend bericht
GAMESHOW4KIDS door Louis Baerts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu