GAMESHOW4KIDS door Louis Baerts

Gameshow4kids: de leukste en spannendste spelletjesshow met prijs voor iedereen!

Gameshow4kids garandeert continue entertainment en vermaak gedurende het evenement!
Ieder kwartier is er een compleet nieuwe spelletjesshow. Shows vol verrassende wendingen, goocheltrucs, spannende opdrachten en komische gebeurtenissen.

Veel hilariteit, magic, verwondering en actie tijdens de spannende shows.
Voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar.

Tijdens iedere ca. 15 minuten durende GAMESHOW4KIDS spelen zeven kinderen meerdere spellen tegen elkaar. Iedere deelnemer zal een rondeprijs krijgen en de “winnaar” ook nog een medaille en trofee!
Na afloop van de ene gameshow4kids mogen meteen de volgende kinderen om de tafel komen staan om mee te doen aan de volgende show. Zo komt er een goede roulatie, zodat alle kinderen een keer de kans krijgen om mee te doen.

De GAMESHOW4KIDS wordt met veel humor gepresenteerd door een showmaster. Met eigen geluid, een verlichte showtafel en een decor, zodat de kinderen zich echt even als VIP’s behandeld voelen.

gameshow4kids door goochelaar Louis Baerts
Direct inzetbaar voor:
winkelcentra, festivals, restaurants, bruiloften, open dagen en alle andere kinderevenementen.

De Gameshow4kids wordt door ons op locatie als totaalconcept geleverd. Dus compleet met een speciale tafel, decor, verlichting, geluidsset, rondeprijzen en natuurlijk veel entertainment. De ruimte die we nodig hebben is 4 x 4 meter. Dit is inclusief de ruimte waar de spelende kids om de tafel komen te staan. Verdere benodigdheden zijn een 220v. Stroompunt per tafel bij de optreedplek, een kostenvrije parkeerplek bij de locatie en een kleedkamer. Optredens in de open buitenlucht alleen in overleg.

Per evenement kan er één complete entertainmentshow worden geboekt. Maar er kunnen ook twee complete shows ingezet worden op basis van beschikbaarheid. Reiskosten zijn inbegrepen in Nederland. Wij spelen per evenement standaard drie of vier uur. En zullen altijd ca. één uur van te voren aanwezig zijn om alles op te bouwen en ons om te kleden (tenzij anders afgesproken).

Goochelaar & ballonkunstenaar Louis Baerts is een entertainer die vooral voor kinderen net dat beetje meer kan brengen waardoor de kinderen alles om zich heen even vergeten.

Naast deze Gameshow4kids verzorgt goochelaar Louis Baerts ook:

Vorig bericht
KINDERSHOW door goochelaar Louis Baerts
Volgend bericht
DRESSED IN AIR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu