BUSINESS MAGIC door Louis Baerts

– Energieke prestatie voor uw vergadering?
– Korte show als re-energizer op uw meeting?
– Uw personeel een boost geven zomaar tijdens een werkdag?

De korte podiumshow of centrale show Business Magic door Louis Baerts (goochelaar en entertainer) is uitermate geschikt als re-energizer tijdens uw meeting of vergadering. Ook erg leuk voor zomaar tussendoor op de werkvloer, om uw werknemers even “wakker te schudden”. Na deze korte maar bruisende presentatie is iedereen weer vol energie en aandacht voor het volgende onderdeel van uw programma of werkdag.

Deze magic act is ook uitermate geschikt als powerstart of finale act.
Door zijn jarenlange ervaring begrijpt Louis het belang van interactie. Daarom werkt hij altijd in overleg om uw evenement tot een succes te maken. Natuurlijk kan Louis ook het logo of product van uw bedrijf verwerken in zijn act.

Met deze Business Magic door Louis Baerts creëert hij magische show die het publiek niet snel vergeet.

Afhankelijk van het aantal gasten tijdens het evenement of bijvoorbeeld congres, kan deze act het beste op een podium van ongeveer 3×4 meter uitgevoerd worden. Indien u een klein gezelschap heeft, leent deze act zich er ook uitermate goed voor. Dan zullen wij goochelaar Louis Baerts daarvan op de hoogte brengen. Hij zal de act als een soort salonact centraal tussen de gasten uitvoeren.

Ook met betrekking tot de nieuwe wet werkkostenregeling is deze act interessant te noemen. Omdat Louis Baerts deze act helemaal aan kan passen aan uw wensen en doelstellingen. Dus vraag ons naar de mogelijkheden met deze Business Magic show, er zijn tal van invullingen te bedenken en Louis Baerts denkt hierin heel erg graag met u mee. Om samen tot het beste resultaat te komen en om uw gasten net die die extra impuls meer mee te geven na het bezoeken van uw evenement.

Naast Business Magic verzorgt goochelaar Louis Baerts ook:

Wilt u meer informatie van Louis Baerts?
reCAPTCHA is required.
,
Vorig bericht
BEURSMAGIC door Louis Baerts
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door Louis Baerts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu