BUSINESS MAGIC

De magie van onze goochelaars heeft enorme impact in het bedrijfsleven…

Of het nu gaat om een ‘goedemorgen energizer’ voor uw personeel op kantoor of het triggeren van potentiële klanten tijdens uw beursaanwezigheid… De goochelaars van Dutch Magic weten voor elk zakelijk moment wel een magische impact te creëren.

Verschillende opdrachtgevers geven Robin Matrix de ‘vrije hand’ om mee te denken over een ludiek magische invulling van hun wens om indruk te maken op personeel, opdrachtgevers of potentiële afnemers.

Goedemorgen Energizer
Goochelaar Robin Matrix komt bij u op kantoor om uw personeel een even op een andere manier de dag te laten beginnen. Met zijn onnavolgbare trucs, weet hij het personeel op een ludieke manier positieve energie te geven.

Teambuilding
De magie van Robin Matrix leent zich ook uitstekend als teambuildingactivitiet. Met zijn workshop goochelen weet hij alle neuzen weer 1 kant op te laten staan en ook samenwerken binnen uw bedrijf zal weer een boost krijgen.

Salespitch-ondersteuning
Goochelaar Robin Matrix kan als ondersteuning van uw buitendienstmedewerkers mee gaan met een salespitch om uw potentiële opdrachtgevers op een originele manier te overtuigen van de kwaliteit van uw bedrijf, product of thema.

Productintroductie
Heeft u een nieuw of vernieuwd product dat u op de markt wilt brengen en wil u dat op een hele originele manier onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een magische introductie door Robin Matrix

aarbij goochelaar Robin Matrix op de verschillende afdelingen en kantoorunits in uw bedrijf het personeel even “wakker weet te schudden” ofmengt zich bij zijn table-magic tussen uw gasten en verbaast iedereen, keer op keer. Met zijn interactieve goocheltrucs, personal touch en verbazingwekkende trucs laat hij een grote inruk achter op elk event. Hij brengt een kleine act met grote impact. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact, en dat is bij tafelgoochelaar Robin Matrix zeker het geval.

Robin Matrix breekt bij verschillende events het ijs en hij weet beetje bij beetje de sfeer te verhogen op ieder feest! Tafelgoochelaar Robin Matrix treedt met zijn act ongeveer 200 keer per jaar op tijdens borrels, meetings en feesten. Momenteel is Robin Matrix één van de meest geboekte goochelaars, vanwege zijn kwaliteit, persoonlijkheid, flexibiliteit en entertainmentwaarde. Zijn optredens zijn fris en dynamisch. Hij weet uw verwachtingen waar te maken.

Tafelgoochelen is geschikt op elke locatie, voor elk event. Groot of klein gezelschap, jong of oud: table-magic van Robin Matrix wordt op elke leeftijd gewaardeerd.

Naast Business Magic verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

Vorig bericht
BEURS MAGIC door Robin Matrix
Volgend bericht
KINDERSHOW door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu