BUSINESS MAGIC door Robin Matrix

De magie van goochelaar Robin Matrix heeft enorme impact in het bedrijfsleven…

Of het nu gaat om een ‘goedemorgen energizer’ voor uw personeel op kantoor of het triggeren van potentiële klanten tijdens uw beursaanwezigheid… Goochelaar Robin Matrix weet voor elk zakelijk moment wel een magische impact te creëren.

Verschillende opdrachtgevers geven Robin Matrix de ‘vrije hand’ om mee te denken over een ludiek magische invulling van hun wens om indruk te maken op personeel, opdrachtgevers of potentiële afnemers.

Goedemorgen Energizer
Goochelaar Robin Matrix komt bij u op kantoor om uw personeel een even op een andere manier de dag te laten beginnen. Met zijn onnavolgbare trucs, weet hij het personeel op een ludieke manier positieve energie te geven. Waarbij hij bijvoorbeeld op de verschillende afdelingen en kantoorunits in uw bedrijf het personeel even “wakker weet te schudden”

Teambuilding
De magie van Robin Matrix leent zich ook uitstekend als teambuildingactivitiet. Met zijn workshop goochelen weet hij alle neuzen weer 1 kant op te laten staan en ook samenwerken binnen uw bedrijf zal weer een boost krijgen.

Salespitch-ondersteuning
Goochelaar Robin Matrix kan als ondersteuning van uw buitendienstmedewerkers mee gaan met een salespitch om uw potentiële opdrachtgevers op een originele manier te overtuigen van de kwaliteit van uw bedrijf, product of thema.

Productintroductie
Heeft u een nieuw of vernieuwd product dat u op de markt wilt brengen en wil u dat op een hele originele manier onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan een magische introductie door Robin Matrix

Beurs Magic
Met een magic touch van Robin Matrix op uw beursstand bent u gegarandeerd van een enorme stopkracht. Doordat hij met zijn presentatie en truc de aandacht trekt van de voorbijlopende bezoekers in de gangpaden zal hij speciaal de aandacht vestigen op uw stand en product(en). Hierbij is de mogelijkheid om middels een aangepaste trucs uw product en bedrijf tevoorschijn te laten komen.

Met zijn interactieve goocheltrucs, personal touch en verbazingwekkende trucs laat hij een grote indruk achter. Hij brengt een kleine act met grote impact. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact en dat is bij goochelaar Robin Matrix zeker het geval. Robin Matrix één van de meest geboekte goochelaars, vanwege zijn kwaliteit, persoonlijkheid, flexibiliteit en entertainmentwaarde. Zijn optredens zijn fris en dynamisch. Hij weet uw verwachtingen waar te maken.

Naast Business Magic verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

,
Vorig bericht
BEURS MAGIC door Robin Matrix
Volgend bericht
Magic4 kids door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu