KINDERSHOW door Robin Matrix

Bij deze kindershow van Robin Matrix zit werkelijk iedereen op het puntje van zijn stoel.

Naast goochelen voor volwassenen heeft goochelaar Robin Matrix ook een waanzinnig leuke show voor kinderen ontwikkeld. Hiermee boekt hij veel succes bij de jeugdige toeschouwers. Deze fantastisch, interactieve kindershow zit boordevol met magie, interactie en humor.

De tijd vliegt voorbij voor de kids wanneer goochelaar Robin Matrix zijn leuke kindershow opvoert! Hij laat met deze show zowel de kinderen als de volwassenen op het puntje van hun stoel zitten.

Kinderentertainer Robin Matrix bezit de kracht zich in te leven in de belevingswereld van het kind.

Iedereen wordt op een hele speelse manier intensief bij de voorstelling betrokken. Het jeugdige publiek is hierdoor vol aandacht en u hebt tijdelijk geen kind meer aan ze!

Deze interactieve kindershow duurt ongeveer een uur. De show kan eventueel meerdere keren per dag herhaald worden. Bij grote groepen kinderen dient er een geluidsinstallatie met een CD-speler of USB-aansluiting en microfoon beschikbaar te zijn. Mocht dit niet op de locatie aanwezig zijn voor deze goochelshow, dan overleggen we graag met u over wat de wederzijdse mogelijkheden zijn.

De kindershow spreekt tot de verbeelding van kinderen uit de groepen 1 tot 8 van de basisschool. Robin Matrix weet zijn trucs zo te presenteren dat zowel peuters als 12-jarigen onder de indruk zijn.

Het merendeel van de kinderen zal Robin Matrix herkennen van zijn bijdrage aan het televisieprogramma “De Magische Winkel”. In dit programma was hij twee seizoenen achter elkaar als magisch “meester” te zien. Hierbij hebben we een paar van de uitzendingen voor u om te kijken.

Naast verschillende optredens in kinder-tv-programma’s is Robin Matrix ook bekend bij kinderen vanwege zij eigen youtubekanaal en website leuketrucs.nl. Met inmiddels 5 miljoen views van zijn verschillende filmjes, waarin hij trucs uitlegt aan de bezoeker, mag hij zich rekenen tot een van de meest “bekeken” Nederlandse goochelaars op het internet.

Tijdens de sinterklaasperiode zal Robin Matrix zijn kindershow speciaal aanpassen aan het Sint-thema en aan het einde van de show kan hij samen met de kinderen de Goedheiligman “ontvangen”.

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

,
Vorig bericht
BUSINESS MAGIC door Robin Matrix
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu