CENTRALE ACT door goochelaar Martijn Martell

Een kort intermezzo, overgoten met humor? Daar zorgt de centrale act van goochelaar Martijn Martell zeker voor!

Goochelaar Martijn Martell is geen kleintje in het land van evenementen. Daar waar iedereen hem kent van zijn vingervlugge table-magic en zijn enorm creaties van ballonnen, wordt niet altijd gedacht aan zijn centrale act. Zijn show van ongeveer 15 minuten is een act die boordevol met humor, enthousiasme en magie overgoten is. Goochelaar Martijn neemt uw gasten stijlvol mee in de wereld van de magie.
De act leent zich ervoor om op een centraal punt tussen uw gasten uit te voeren maar is eventueel ook inzetbaar op een podium. Afhankelijk van het aantal gasten op het event wordt er besproken op welke wijze de centrale act het beste tot zijn recht komt. Uw gasten zullen bij deze centrale act van goochelaar Martijn Martell interactief deelnemen aan de show. Zelfs een aantal zullen naar voren gevraagd worden om deze top goochelaar te assisteren bij een aantal trucs.
Dit uiteraard tot grote hilariteit van de toeschouwers.
Actie, humor en magie staan hoog in het vaandel tijdens zijn centrale act. Bij de Chinese ringen smelten muziek en magie samen tot een mooi magisch schouwspel. Met deze truc vertoont Martijn één van de klassiekers uit de goochelkunst.
Verrassing en verbazing volgen elkaar in een hoog tempo op tijdens de bijzondere touwroutine. Waarbij het publiek van de ene in de andere verwondering valt. Er is werkelijk geen touw aan vast te knopen. Dat goochelaars vliegensvlug zijn met hun handen is bekend! Maar zo “handig” heeft u en goochelaar als Martijn Martell nog nooit gezien. Absolute interactie en voor uw publiek verrassend onhandig! Tot slot een grande finale. Hierbij worden maar liefst 5 gasten uitgenodigd om deel te nemen aan een mentaal experiment. Op een rustige wijze begeleid goochelaar Martijn Martell zijn ‘vrijwilligers’ naar een kleurrijke voorspelling, waarbij de zaal er geen snars van begrijpt.
Deze centrale act kan als opening of slot van een feestavond ingezet worden of als een gezellig intermezzo tijdens uw event. Ook is goochelaar Martijn Martell bereid om met u mee te denken als u de act op uw bedrijf, thema of bijvoorbeeld product zou toe willen spitsen.

Naast een centrale act verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

Vorig bericht
BALLOONING door ballonartiest Martijn Martell
Volgend bericht
KINDERSHOW door goochelaar Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu