KINDERSHOW door goochelaar Martijn Martell

Actie, humor en magie. Dat is wat Martijn Martell brengt in zijn spetterende kindershow!

Martijn weet als geen ander de kinderen maar ook ouders te trakteren op een supershow. In elke kindershow van goochelaar en ballonartiest Martijn Martell spelen de kinderen een grote rol. Het zijn kindershows voor, door en MET de kinderen. Of het nu gaat om zijn Magic Kids Show, waar ballonnen en goochelen centraal staan? Of een een spannende kindershow waarin Martijn zelf als kapitein de hoofdrol speelt? Hij weet als geen ander van een professionele maar absoluut kindervriendelijke aanpak.

De kinderen zullen zich een show van goochelaar en ballonkunstenaar Martijn Martell nog lang herinneren!
Magic Kids Show

Magische momenten en kleurrijke ballonnen worden afgewisseld met liedjes en dolkomische situaties. Actie, humor en magie. Dat is wat Martijn Martell brengt in zijn spetterende kindershows. Tijdens de show mogen ook de kleine feestbeesten Martijn Martell assisteren. Zodat zij zich een echte ster kunnen noemen. Martijn Martell verrast iedereen met een magische, maar vooral interactieve show, die door de vakwereld werd bekroond met de Kids Magic Efteling Award.

Duur: 1x 50 minuten

clown Magico Martijn Martell kindershow
Clown Magico Kindershow

Clown Magico heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kinderentertainment. Overal weet hij een groot feest van te maken. Zijn kindershow staat boordevol dolkomische situaties. Voornamelijk is dit een interactieve kindershow. In deze spetterende supershow zet Clown Magico alles op z`n kop. Clown Magico is een grote lolbroek, die er met zijn rode neus en grote schoenen één groot en vrolijk spektakel van maakt. Niet alleen de kinderen maar ook de ouders en verzorgers zullen veel plezier aan deze show beleven.

Duur 1x 50 minuten

Magico de goochelpiet

Magico is de meest magische zwarte piet van Sinterklaas en door de goedheiligman vooruit gestuurd om de kinderen te verrassen met zijn wonderbaarlijke goocheltrucs. Rode koontjes van plezier en open monden van verbazing als hij gaat goochelen. Helaas gaat er in de sinterklaasshow ook wat mis: Magico is namelijk de pepernoten vergeten, als dat maar goed afloopt… Naast de wereld van magie betrekt Magico de kinderen (stiekem ook de ouders) in zijn muzikale zwarte pietengym. Magico heeft net als de kinderen een tekening gemaakt voor Sinterklaas, alleen hij is nog niet ingekleurd. Lukt het hem, om samen met de kinderen de kleurplaat af te krijgen voordat de goede Sint op bezoek komt?

Duur: 1x 50 minuten

sinterklaasshow goochelpiet Magico

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

,
Vorig bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Martijn Martell
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu