WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Martijn Martell

Eenmaal een workshop goochelen met Martijn Martell gedaan? Dan steelt u de show bij alle vrienden en collega’s!

Dat een workshop goochelen van goochelaar Martijn Martell zo een succes is, blijkt uit de bijzonder leuke reacties van onze opdrachtgevers. Iedereen die een workshop van deze enthousiaste magician heeft meegemaakt is vol lof over de manier van aanpak en het leerzame karakter. Een sterke formule van enthousiasme, vingervlugheid, veel humor en overredingskracht! Dit maakt zijn workshop goochelen toegankelijk, hilarisch en succesvol tegelijk!

Trakteert u zichzelf op de leukste workshop die u ooit heeft mee gemaakt?

Dat zit u bij goochelaar Martijn Martell zeker goed. Hij neemt u gasten mee op een reis van trucs en illusie, afleiding en gezichtsbedrog. Laat u en uw gezelschap verrassen en leer de basisbeginselen van goochelen. Wij garanderen u dat iedereen na deze workshop goochelen van goochelaar Martijn Martell de show zal stelen. Op de werkvloer, tijdens een speech of gewoon thuis tussen de schuifdeuren.

Na een korte introductie van zichzelf en een klein deel van het repertoire dat hij in zijn eigen optredens tijdens evenementen vertoont, zal hij over gaan tot de werkelijke workshop. Hierin neemt hij de deelnemers mee in de geheimen die schuil gaan achter een aantal trucs. Indien deze materie duidelijk is dan kan er geoefend worden, tot de meest lachwekkende momenten uiteraard. Als iedereen uitgeoefend is, zal er “klassikaal” aan elkaar getoond worden hoe veel talent er onder uw gasten is….en wij verzekeren u….Daar zult u versteld van staan!

Goochelaar Martijn Martell brengt veel humor, enthousiasme en gezelligheid in deze magische workshop. U en uw gezelschap zullen nog lang napraten over deze bijeenkomst!

Tevens kan Martijn Martell uw bedrijf, logo of zelfs interne problematiek in de workshop naar voren laten komen. Hij past dan met gemak zijn trucs daarop aan.

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

,
Vorig bericht
KINDERSHOW door goochelaar Martijn Martell
Volgend bericht
WORKSHOP BALLOONING door ballonartiest Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu