PRESENTATIE door goochelaar en entertainer Martijn Martell

Een presentatie van goochelaar Martijn Martell, dan scoort u op uw evenement zeker wél!

Martijn Martell is dé presentator bij uitstek, wanneer de toon spraakmakend en luchtig dient te zijn! Hij heeft een charmante stijl, een vlotte babbel en hij weet zijn humor perfect te doseren. Artiesten of sprekers aan- en afkondigen is Martijn Martell op het lijf geschreven. Maar ook als u een zakelijk bijeenkomst u wilt Martijn het programma aan elkaar laten praten dan bent u bij hem op het goede adres.

Productpresentaties, modeshows of feestavonden…geen presentatieklus is hem te gek!

Martijn Martell presenteerde een tijd lang de “Yu Gi Oh” spelshow op zich mogen nemen. Met deze presentatie heeft hij werkelijk in elk pretpark van Nederland het merk onder de aandacht gebracht. Daarnaast heeft hij voorheen bijzondere productcampagnes voor Campina mogen doen, onder andere voor het product VlaFlip trad hij op in menig supermarkt en winkelcentrum. In zijn  magische vakgebied heeft hij maandelijks de presentatie uitgevoerd op de sociëteitsavonden in het Magic Art Center. Dit is een club waar elke aangesloten goochelaar zich verzamelt om ervaringen en trucs met elkaar uit te wisselen. Ook wordt hij regelmatig gevraagd om in Holland Casino acte de présence te geven. Verder staat goochelaar Martijn Martell veel op besloten evenementen en partijen waarbij hij het totale programma met sprekers en/of artiesten aan elkaar praat. Kortom voldoende ervaring om ook uw programma aan elkaar te ‘breien’.

Hij heeft een uitbundige lach en een aanstekelijke babbel, die beide sfeerverhogend werken. De toeschouwers zullen aandachtig zijn presentatie volgen omdat hij ze op de perfecte manier enthousiasmeert. Martijn Martell kan zijn magie gebruiken als ondersteuning van zijn presentatie, wat het net even ietsjes anders maakt.

Naast presentatie verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

,
Vorig bericht
THREE BY ONE door goochelaar Martijn Martell
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Michel Beugelsdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu