BALLOONING door ballonartiest Martijn Martell

Ballooning Art

Martijn Martell heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van luchtig entertainment. Martijn behoort tot Europa’s absolute top als het gaat om ballonentertainment. Door zijn interactie met het publiek, magische effecten en verrassende balloncreaties wordt het publiek telkens opnieuw getrakteerd op top-entertainment van het allerhoogste niveau.

Verrassing, verbazing en interactie samengevouwen tot kleurrijk entertainment! Het verwachtingspatroon van uw gasten wordt groots overtroffen als Martijn Martell gaat toveren met zijn ballonnen. Laat u even meevoeren in de wereld van ballonnen en ervaar hoe Martijn Martell met een groot gevoel voor entertainment, een vlotte babbel en vingervlugge handen de allerleukste strip- en tekenfilm-figuren voor uw neus laat verschijnen.

Blaas uw evenement op door Martijn Martell te contracteren. Martijn zorgt voor exclusieve kunst met een rubberen ‘k’. Niet voor niets is Martijn bekroond met de titel Europees Kampioen Ballooning Art.

Ballooning Art entertainment van ballonkunstenaar Martijn Martell is uitermate geschikt voor volwassen events. De meeste mensen hebben het idee ballonnen allen voor kinderen is. Maar om eerlijk de waarheid te spreken zijn de ballonkunstwerken van Martijn Martell op volwassen events erg in trek. Daardoor wordt hij meer op feesten voor de groten geboekt dan op kinderfeesten. De dames en de heren zijn allemaal zeer gecharmeerd van de manier waarop Martijn zijn ballonnen creëert en het bijbehorende entertainment dat hij daar bij aanbiedt.

Van Pluto tot de grootste bos bloemen die u ooit heeft gezien, u kunt het zo gek niet bedenken en Martijn Martell maakt er een kunstwerk van.

Ballooning is niet alleen inzetbaar tijdens evenementen, we kunnen tal van mogelijkheden bedenken om een mooie invulling te geven met dit luchtige entertainment. Zo is het een enorme eyecather voor een promotieactie, waarbij de toeschouwers een give-away krijgen gemaakt van een ballon. Of verras uw personeel eens met een bos bloemen van ballonnen in plaats van een verse bos bloemen. Of laat Martijn Martell uw logo na maken van ballonnen. Ballonnen creëren altijd een vrolijk en feestelijke sfeer en daarom is het altijd een feest om Martijn Martell er, op welke manier dan ook, bij te hebben met zijn ballonkunst.

 

Naast ballooning verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

,
Vorig bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Martijn Martell
Volgend bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu