THREE BY ONE door goochelaar Martijn Martell

THREE BY ONE een makkelijke combinatie van drie verschillende acts, door één artiest, voor een zeer vriendelijke prijs!

Three by One is de ideale uitkomst als u uw gasten wilt verrassen met verschillende vormen van entertainment. Onze artiesten die Three by One kunnen uitvoeren, beheersen allemaal meerdere disciplines op het gebied van entertainment. Zowel bij de ontvangst, als centraal maar ook mobiel zal de entertainer de gasten optimaal vermaken. Veel interactie, veel humor en uiteraard de nodige dosis magic (en soms ook zakkenrollen) is gegarandeerd tijdens deze ‘Three by One”.

Dit concept leent zich er goed voor om als Magic Dinner Concept voor u gasten in te zetten. Onze artiesten hebben voldoende “in huis” om een totaalconcept te verzorgen. Ze zijn self-supporting en kunnen eventueel ook geluid verzorgen. Dan heeft u totaal geen omkijken meer naar ander entertainment.

Alle magic entertainers waar wij mee werken zijn professionals en hebben een sterk improvisatievermogen, een vlotte babbel en een enorm gevoel voor humor. Met al deze ingrediënten gecombineerd met een perfecte timing en enthousiasme, weten zij elk publiek te vermaken en de juiste snaar te raken.

Three by One kan bestaan uit:

  • Ontvangst- / Welkomstact
  • Welkomstwoord met een magic touch
  • Table-Magic en/pf ballooning
  • Centraal intermezzo
  • Mobiel entertainment
  • Afsluitende act

Elk feest is anders, elke opdrachtgevers is anders. Dus wensen lopen uiteen. En aangezien bij het Three by One concept verschillende mogelijkheden zijn, bespreken we graag met u wat uw wensen zijn. We kunnen u garanderen dat wij een succesvol avondvullend programma kunnen verzorgen, dus ook voor u.

Naast Three by One verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

Vorig bericht
WORKSHOP BALLOONING door ballonartiest Martijn Martell
Volgend bericht
PRESENTATIE door goochelaar en entertainer Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu