CENTRALE ACT door goochelaar Peter Vogel

Een centrale act van goochelaar Peter Vogel, uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen!

Soms is het niet makkelijk om voor kleinere gezelschappen het juiste entertainment te vinden. Daar geeft goochelaar Peter Vogel u de oplossing voor. Hij heeft een hele leuke centrale act, waarbij hij veel interactie biedt met uw gasten. Een perfect gedoseerd stuk entertainment dat door iedereen goed ontvangen zal worden tijdens uw diner, borrel of evenement.

Deze centrale act zal door goochelaar Peter Vogel tussen uw gasten opgevoerd worden!

Bij deze centrale act mogen de gasten dichtbij of rondom goochelaar Peter Vogel staan. Dat geeft een hele gezellige en intieme sfeer en de act zal voor de gasten een echte belevenis zijn. Het is een kort intermezzo van ongeveer 15 a 20  minuten waarbij goochelaar Peter Vogel de gasten mee neemt is zijn wereld van de magie en bovenal de humor.

Mensen die nog roken zullen na deze act waarschijnlijk stoppen met roken en hij zal de gedachten lezen van een aantal van uw gasten. Ook zal een aangewezen persoon uit het gezelschap voor heel even een Magic Star zijn, middels de truc met de beroemde cape. Hierin hebben onder andere Arnold van de Leijden en Koning Willem Alexander hebben gestaan. Tijdens de truc met de paperball zal goochelaar Peter Vogel tenslotte nog één van uw gasten heel sportief bij de neus nemen.

Goochelaar Peter Vogel zorgt met deze centrale act voor bijzonder hilarische momenten!

Of het gaat om een sitting dinner, of een korte break? Als inleidende act bij een borrel of tijdens een pauze van en congres? Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken om deze centrale act in te zetten. Deze centrale act van goochelaar Peter Vogel kan op elke locatie uitvoeren.

Voor gezelschappen groter dan 50 gasten, verwijzen wij u naar zijn PODIUMACT

Naast een centrale act verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

Vorig bericht
ZAKKENROLLER Peter Vogel
Volgend bericht
BEURS MAGIC door goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu