ZAKKENROLLER Peter Vogel

Pas op voor meester zakkenroller Peter Vogel!

Zoekt u een professionele zakkenroller? Dan bent u bij beroepsroller Peter Vogel op het goede adres!

Hij is vingervlug en weet met perfecte afleiding en timing nagenoeg iedereen slim en snel af te zijn. Daarom moet u altijd op uw hoede zijn! Voordat u het weet heeft hij het horloge van uw buurman in zijn hand. Of wat te denken van de portefeuille van uw echtgenoot? Middels zijn razendsnelle afleiding met zijn magic om de persoon in kwestie af te leiden , weet hij iedereen te ontdoen van bezittingen.
Het zorgt voor hilarische momenten tijdens uw event of bijeenkomst als u zakkenroller Peter Vogel langs de tafels van de gasten laat gaan.

Ook al letten de toeschouwers uitermate goed op, deze meester zakkenroller Peter Vogel is ze razendsnel af.

 

DEMONSTRATIES & VEILIGHEIDSPROJECTEN
Maar ook voor een veiligheidscongres of een veiligheidsproject van politie of winkeliersvereniging is deze mobiele act van zakkenroller Peter Vogel uitstekend inzetbaar. Daarom wordt Peter Vogel veel gevraag door de landelijke Politie Corpsen en tijdens Politiecongressen. Temeer omdat Peter Vogel hiermee heel sterk de problematiek rondom zakkenrollen onder de aandacht kan brengen.

Deze projecten kan Peter Vogel in zijn eentje doen. Echter in combinatie met een van zijn collega-zakkenrollers kan het effect dubbel zo sterk zijn. is het effect twee keer sterker. Zij zullen situaties nabootsen die een serieuze zakkenroller ook gebruikt. Pincodes achterhalen, portefeuilles uit een rugtas vissen, horloges en andere sieraden stelen. Het zijn allemaal situaties die aan bod zullen komen in hun performance.

Peter Vogel wordt tegenwoordig veel gevraagd voor lokale en landelijke televisiezenders. Omdat hij op een ludieke manier aan het volk kan laten zien hoe makkelijk het is voor zakkenrollers om mensen te bestelen van hun kostbare bezittingen.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die zakkenroller Peter Vogel te bieden heeft. Hij denkt namelijk graag met u mee om tijdens event, project of congres de juiste snaar te raken.

Naast zakkenrollen verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

Vorig bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu