LEZING door goochelaar Peter Vogel

 Lezing ‘Het zesde zintuig’ door goochelaar en spreker Peter Vogel

Het verkopen van een product, een idee, politieke stelling of zelfs een religie staat of valt met de overtuiging van het publiek. Zou het waar zijn…? Of is het manipulatie, een truc? In principe zijn er twee verschillende soorten denkers. De ene persoon is heilig overtuigd van een bewering die je doet. Terwijl de ander er geen snars van gelooft. Kent u een dergelijke situatie? Mensen nemen een standpunt in en daar zijn ze niet of nauwelijks van af te brengen.

Goochelaar en spreker Peter Vogel gebruikt zijn lezing ‘het zesde zintuig’ om te laten zien dat deze twee verschillende groepen denkers uiteindelijk op dezelfde manier over een bepaalde overtuigen te denken. Dus dat gaat hier om de gelovers en de niet-gelovers zoals Peter Vogel dit zelf noemt. Hij moet voor elke overtuiging met bewijzen komen om dit te kunnen bewerkstelligen. En u zult zien in deze lezing “het zesde zintuig’ dat goochelaar en spreker Peter Vogel daar heel kundig in is.

Alles draait hierbij om het zaaien van verwondering en twijfel.

Peter Vogel is een van de meest geboekte goochelaars van Nederland. Zijn vak bestaat uit het creëren van illusie en (mis)leiden van de aandacht. Hij heeft enorm veel ervaring op de werkvloer, met name voor de zakelijke markt. Daardoor is ook dit geheim van ‘het zesde zintuig’ op zijn pad gekomen. En deze hij in deze lezing heel graag met u delen.

Als magic-consultant heeft Peter Vogel in het bedrijfsleven onder andere McDonald’s van unieke concepten voorzien. Daardoor heeft hij al vele  ooie projecten op zijn naam weten te zetten.

In een boeiende, drie kwartier durende lezing leert goochelaar en spreker je onder meer onderscheid te maken tussen gelover en niet-gelover. Een magische lezing, al dan niet los geboekt of in combinatie met een workshop, die leuk, leerzaam en verhelderend is.

Indien u een boodschap zou willen verwerken in deze lezing, dan is Peter Vogel uiteraard bereid om vooraf eea met u te bespreken.

Naast zijn lezing verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

, ,
Vorig bericht
BEURS MAGIC door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu