TABLE-MAGIC door goochelaar Peter Vogel

Table-Magic van Peter Vogel is een toegevoegde waarde voor ieder event!

Met Table-Magic van goochelaar Peter Vogel wordt u de is de meest interactieve vorm van entertainment geboden. Op dit moment is table-magic razend populair en goochelaar Peter Vogel is vanwege zijn enorme dosis ervaring, één van de meest geboekte artiesten als tafelgoochelaar.

Goochelaar Peter Vogel is vingervlug en brengt de meest onbegrijpelijke trucs aan de tafel van uw gasten. Hij beweegt zich mobiel in de locatie, tussen uw gezelschap. Face to face zal hij met veel humor, elegantie en een sjieke brutaliteit een ieder op het puntje van zijn of haar stoel laten zitten. De verbazing is groot, de verwondering enorm. Daarmee zorgt goochelaar Peter Vogel met zijn tafelgoochelen voor veel interactie en samenspel, aan elke tafel.

Tafelgoochelen is geschikt op werkelijk iedere locatie, tijdens elk event dat je maar kunt bedenken. Zijn aanwezigheid wordt door iedere opdrachtgever zeer op prijs gesteld, omdat goochelaar Peter Vogel heel goed weet hoe zijn magic en entertainment weet te doseren.

Stijlvol uw gasten bij de neus nemen is een vak apart, maar goochelaar Peter Vogel is daar absoluut een topper in.

Organiseert u een diner, borrel of netwerkbijeenkomst? Table-Magic van goochelaar Peter Vogel kan net even dat ijs breken om de sfeer van uw event te verhogen. En indien u een boodschap over zou willen brengen aan uw gasten, ze een give-away zou willen mee geven of heeft u een andere wens? Dan kan goochelaar Peter Vogel dit eventueel verwerken in zijn trucs.

Wij garanderen u dat uw gasten u complimenten zullen geven met de keuze van het entertainment als u voor table-magic van goochelaar Peter Vogel kiest.

Naast table-magic verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

Vorig bericht
PODIUMACT door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
ZAKKENROLLER Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu