KINDERSHOW door goochelaar Peter Vogel

Deze kindershow van kindergoochelaar Peter Vogel is één van de meest vertoonde kindervoorstellingen van Nederland!

Goochelaar Peter Vogel heeft een leuke kindershow. Deze voert hij elke week wel minimaal één keer uit op een van de basisscholen in Nederland. Door het educatieve karakter van de show, is deze veelgevraagd. In principe heeft hij meerdere thema’s voor de show, echter het thema veiligheid of milieu zijn het meest in trek.

De kinderen worden op een leerzame maar bovenal magische manier geattendeerd op hun veiligheid of bewustwording van het milieu. Kindergoochelaar Peter Vogel bootst middels zijn bijzondere trucs, situaties na die kinderen  kunnen tegen komen in het echte leven. Hij geeft de kinderen echt iets mee met deze act en zijn steken er absoluut goede dingen van op. De inhoud van deze kindershow blijkt een succes te zijn. Dit gezien goochelaar Peter Vogel met zijn act veel terug gevraagd wordt op locaties en voor events waar hij al eerder is geweest.

De kindershow is goochelen voor, door en met de kinderen!

Afhankelijk van de situatie, de locatie en het aantal kinderen kunnen we bekijken of er een podium en een geluidsset aanwezig moet zijn.

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

Vorig bericht
WORKSHOP MENTALISME door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
MAGIC CONSULTANT goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu