MAGIC CONSULTANT goochelaar Peter Vogel

Als u Peter Vogel als Magic Consultant inzet, bent u verzekerd van een creatief idee!

Door de vele optredens die goochelaar Peter Vogel in binnen- en buitenland verzorgt is zijn ervaring zowel ‘op de vloer’, als daarbuiten enorm gegroeid. Omdat goochelaar Peter Vogel bij veel inhoudelijke events betrokken is en is geweest, heeft hij ook de andere kant van zijn eigen kwaliteit kunnen ontwikkelen. Hij doorziet marketing en communicatie voor bedrijven en producten op een totaal andere wijze dan marketing managers en communicatieadviseurs.

Een goochelaar die niet alleen kan goochelen…dat is Peter Vogel! En daarom is hij als Magic Consultant wellicht een oplossing voor uw “vraagstuk” rondom promotie van uw bedrijf, lancering van uw nieuwe product of reclameboodschap aan de wereld.

Met zijn magische en creatieve insteek, weet deze Magic Consultant originele uitingen en campagnes te bedenken.

Peter Vogel wordt andere nauw betrokken bij de theatershows van niemand minder dan illusionist Hans Klok. Samen met Hans Klok bedenkt Peter Vogel bijzonder mooie strategieën en uitvoering van trucs die volledig tot hun recht komen in de shows van deze wereldartiest. Zijn input en ideeën reizen daardoor over de hele wereld.

Ook heeft Peter Vogel zijn magic input mogen gebruiken bij het ontwikkelen van een aantal shows voor McDonald’s., waar hij voor Ronald McDonald speciaal educatieve programma’s schreef. Onder andere zijn de veiligheidsshow, de opruimshow en de beweegshow regelmatig te zien op verschillende Nederlandse basisscholen en in de diverse McDonald’s Restaurants.

Bij televisieshows als ‘De Nieuwe Uri Geller”, “Bijna Beroemd” en “Holland’s got Talent” is ook regelmatig gebruik gemaakt van de magische en creatieve kennis van deze Magic Consultant. Veel artiesten zijn Peter Vogel zeer dankbaar de wegen die hij voor hun opende.

Mocht u interesse hebben om de kennis van peter Vogel in te zetten voor uw bedrijf of campagne, dan is hij altijd bereid om eens een keer van gedachten met u te wisselen.

Naast de rol van Magic Consultant verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

Vorig bericht
KINDERSHOW door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
PRESENTATIE door Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu