WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Peter Vogel

Na een workshop goochelen van goochelaar Peter Vogel, voelt u zichzelf een Magic Star!

Goochelaar Peter Vogel neemt u en uw gasten tijdens een workshop goochelen mee in en hele bijzondere wereld. Namelijk de wereld van magie, bedrog, illusie en verwondering. Bij deze workshop goochelen staat humor wel hoog in het vaandel en iedereen zal na deze workshop met een grote glimlach terug denken aan deze magische belevenis.

Wel leuk om te vertellen dat goochelaar Peter Vogel niet zomaar een magic workshopleider is, hij is namelijk de magic-consultant van niemand minder dan illusionist HANS KLOK. Al sinds hun jeugd zijn deze twee topgoochelaars vrienden en collega’s van elkaar. Omdat illusionist Hans Klok ook wel eens wat raad en daad kan gebruiken bij het bedenken van nieuwe trucs en acts, maak hij graag gebruik van de kennis en know-how van goochelaar Peter Vogel.

Naast het geven van advies aan hans Klok is Peter Vogel een van meest geboekte goochelaars in Nederland, voornamelijk zijn table-magic is erg in trek en daarnaast is iedere opdrachtgever zeer tevreden over zijn podiumshow.

Dus u zult begrijpen dat hij ook u en uw gezelschap bijzonder op weg zal helpen in de wereld van de magie.

Nadat goochelaar Peter Vogel zich heeft voorgesteld aan de deelnemers, zal hij eerst vertellen over zichzelf en zijn vak. Dit zal hij aanvullen met een deel performance uit zijn eigen podiumact, die hij in binnen- en buitenland aan het publiek mag vertonen. Vervolgens zal hij een aantal trucs voordoen en uitleggen en dan kunnen de deelnemers zelf aan de slag. Bestuderen, oefenen, uitvoeren en dat allemaal onder begeleiding van een echter topgoochelaar.

Iedereen zal zichzelf tijdens deze leuke workshop goochelen absoluut een Magic Star voelen. Wij weten zeker dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van hetgeen zij in deze workshop gaan leren.

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

,
Vorig bericht
LEZING door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
WORKSHOP MENTALISME door goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu