DUO-ACT door Ronald Moray & Peter Vogel

DUO-ACT van de Dutch Masters of Magic: Ronald Moray & Peter Vogel

Ronald Moray & Peter Vogel kunnen een duo-act verzorgen van ongeveer 25 minuten. In deze act is veel interactie met het publiek, waarbij een aantal van uw gasten onderdeel zullen zijn van de show.

Onder andere zal in deze duo-act geld van uw gasten “verdubbeld” worden. In het kader van het stoppen met roken zullen sigaretten op mysterieuze wijze verdwijnen. Zij vertonen een klassieker met de ringen. En ook kunnen goochelaars Ronald Moray & Peter Vogel, veel beter dan Uri Geller, de gedachten van uw gasten lezen.

Een bijzonder komisch onderdeel van de duo act is de truc met de twee beroemde capes. Zelfs Koning Willem Alexander en Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan hebben in deze cape mogen staan. Hierbij wordt de illusie gewekt dat twee van uw gasten voor heel even echte Magic Stars zijn. Tot slot zullen goochelaars Ronald Moray & Peter Vogel nog iemand ‘sportief bij de neus nemen’ met de truc met The Paperball. Dit deden ze op televisie in de halve finale van Holland’s Got Talent 2016 met Dan Karaty.

Deze duo act is interactief en op elke locatie inzetbaar. Bij meer dan 50 gasten adviseren wij een podium, geluid en licht.
Eventueel kan de duo act worden aangevuld met een verschijning van een persoon of met de SPECIALS die u op deze site kunt vinden.

Voorspelling

Ronald Moray & Peter Vogel weten als geen ander, deze kunst te gebruiken voor de meest uiteenlopende zaken. Voor het voorspellen van een sportuitslag, een positieve gebeurtenis of uw beste werknemer, daar draaien zij hun “magische” hand niet eens voor om!
Vrijwel elke uitslag is te voorspellen. Met maar een paar gegevens weten zij met 99,9 % zekerheid dingen die zij eigenlijk niet kunnen weten te voorspellen!

In 1990 en 2006 wisten zij de uitslag van het WK-voetbal exact te voorspellen, zowel de finalisten als ook de uitslag klopten! Ook van tennisfinales en andere uitslagen hebben zij goed voorspeld.

In vier goed afgesloten in elkaar passende kisten zit een briefje met de uitslag die u wenst te laten voorspellen; een geldbedrag dat in iemand zijn portefeuille heeft zitten, een kaart die men in gedachten heeft behoort ook tot de vele mogelijkheden.
Eigenlijk is er niets wat zij niet kunnen voorspellen, zolang het om positieve dingen gaat.

Kortom; deze magiërs zijn net even iets meer dan magicians, zij weten dingen die eigenlijk niet kunnen!

 “Voorspellen is een Kunst!”

Naast een DUO-ACT verzorgen goochelaars Ronald Moray & Peter Vogel als duo ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP MENTALISME door Ronald Moray
Volgend bericht
DUO TABLE-MAGIC door Ronald Moray & Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu