Zakkenrollen door Ronald Moray & Peter Vogel

Bent u wel eens gerold? Dan weet u hoe frustrerend dat is! Zakkenrollers gaan op een slinkse wijze aan de slag. De meeste mensen denken zakkenrollers slimmer af te zijn doordat ze goed op hun spullen letten. Maar het tegendeel wordt bewezen als Ronald en Peter in de buurt zijn. Met een stukje afleiding in de vorm van entertainment weten zij op een ludiek manier uw gasten tijdens een evenement te ontdoen van hun waardevolle spullen.

Het is entertainment dus wees niet bang dat uw gasten uit hun vel springen! Maar het effect is wel hilarisch als het horloge van uw buurman ineens achter een plant in de zaal tevoorschijn komt. De handtas van een van de aanwezige dames ineens op het buffet getoverd is en het zakkammetje van uw manager ineens in de broekzak van een collega zit. Ronald en Peter zijn meesters in zakkenrollen en op elk event geven zij een spraakmakend impuls.

DEMONSTRATIES & VEILIGHEIDSPROJECTEN
Ook voor een veiligheidscongres of een veiligheidsproject van politie of winkeliersvereniging is deze mobiele act van zakkenrollers Ronald Moray & Peter Vogel uitstekend inzetbaar. Daarom worden zij veel gevraag door de landelijke Politie Corpsen en tijdens Politiecongressen. Temeer omdat Ronald Moray & Peter Vogel hiermee heel sterk de problematiek rondom zakkenrollen onder de aandacht kunnen brengen.

Meester zakkenrollers Ronald Moray & Peter Vogel weten namelijk situaties na te bootsen die een serieuze zakkenroller ook gebruikt. Pincodes achterhalen, portefeuilles uit een rugtas vissen, horloges en andere sieraden stelen. Het zijn allemaal situaties die aan bod zullen komen in hun performance.

Dit duo wordt tegenwoordig veel gevraagd voor lokale en landelijke televisiezenders. Omdat zij op een ludieke manier aan het volk kan laten zien hoe makkelijk het is voor zakkenrollers om mensen te bestelen van hun kostbare bezittingen.

We bespreken graag de mogelijkheden met u, om een juiste invulling aan uw veiligheidsproject te geven.

Vorig bericht
Mentalisme door Ronald Moray & Peter Vogel
Volgend bericht
BESTE MENTALISTEN en PARLOUR MAGICIANS 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu